22 september 2008

Falstaff


dagens rose


hadde en lekker knupp i dag.
Tok med en ekstra Frühlingsduft også, nå går det ubønnhørlig mot slutten, men håper hufsa holder seg unna en stund til - det ble jo noen ekstraomganger i fjor, mener jeg å huske. Det er mange roser som står med svære knipper av knupper i hvertfall.

5 kommentarer:

 1. Falstaff er en flott rose med en vakker farge. Her har det dessverre blitt dårlig med blomstring i år siden jeg flyttet den i mai, men neste år... :-)

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 3. Godt at min dobbelposting er slettet. :-) Nettverkstrøbbel kan gi seg rare utfall. Og jeg fikk ikke fullført innlegget skikkelig. Det jeg ville sagt var i tillegg at Frühlingsduft også har funnet det for godt å blomstre flott igjen. Nå ser det også endelig ut til at den finner seg til rette her i hagen etter noen heller magre år. :-D

  SvarSlett
 4. Kjempefin, jeg har den også. Den så ubegripelig jevnt fylt, og så dufter den helt herlig :-). Min(e) står også med mange knopper nå, håper det holder seg mildt lenge!

  SvarSlett
 5. Er den så mørk utslått? Nydelig.

  SvarSlett

Denne bloggen er flyttet til hildegoghagen.wordpress.com - og stengt for kommentarer. Alle innlegg kan finnes igjen der.

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.