10 oktober 2008

Høst i hagen

Nå er det høst i hagen min. Lenken er samme lysbildeframvisningen som ligger på siden her, men med større bilder og bildetekster, hvis jeg har fått det til - en liten fotorunde i hagen i går.
Ellers har jeg etter mye om og men funnet ut hvordan det går an å legge inn et klipp fra YouTube her, der finnes mange skatter. Blant annet har jeg jo funnet et kor som bare er litt større en Cantarelle som synger Eva Ugaldes "Miserere" - i sin helhet. Anbefales på det varmeste.
Den damen må ha en stor framtid som komponist.
Særlig midtpartiet er fantastisk (syns jeg da..) med altstemmen som synger Qui a tu Domine suavis es, med de andre stemmene som lager forsiringer rundt omkring...

Også fant jeg denne da. Det er noen år siden denne ble tatt opp. Det var vel en Eurovisjonsgreie - sendt live til hele Europa, på de tider og steder som komponisten angir. Så her synger Placido Domingo en av operalitteraturens mest kjente og krevende tenorarier på toppen av Engleborgen i Roma klokken 06. om morgenen. Mulig bare de som synger litt selv skjønner hvilken prestasjon det er...
Mannfolket og jeg satte på vekkerklokken og fulgte spent med hele helga - aktene i operaen kom jo til forskjellige tidspunkter.

6 kommentarer:

 1. Ja Youtube kan man virkelig gå seg vill i med stor glede.
  Ellers så ligger det en hilsen til deg inne i min blogg den 10 oktober.

  SvarSlett
 2. Nydelig musikk:-) Uten sammenligning forøvrig fikk jeg samme følelsen som når jeg lytter til Shine on you crazy diamond med Pink Floyd. Musikk til å drømme seg bort i, musikk til å fjerne stress.....

  SvarSlett
 3. Ang. awarden så har jeg forstått det slik at det er en slags vandrepokal som man kan gi videre til andre som man har lyst å gi en positiv oppmerksomhet. Jeg har lagt den i sidefeltet som gadget og gir den videre etter hvert. Gratis til deg også!

  SvarSlett
 4. Jeg er ikke så inne i dette med bloggingens regler for awards og sånn....
  Har sett at folk legger den i sidefeltet, så det har jeg også gjort, med behørig takk til Charlotte. Men når jeg gir den videre, skal jeg ta den vekk, da?

  SvarSlett

Denne bloggen er flyttet til hildegoghagen.wordpress.com - og stengt for kommentarer. Alle innlegg kan finnes igjen der.

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.