11 oktober 2008

Stolen til Jens

clipped from www.vg.no
 blog itDer fikk jeg det til, gitt...
Clipmarks er et nyttig tillegg til Firefox for den som vil sitere andre i bloggen sin og legge inn sure/koselige/spydige/bifallende kommentarer.
Denne stolen var nå helt grei. Håper han sitter godt der =))
Noen interiørblogger blir jeg nok aldri, nei...

3 kommentarer:

 1. Norges nye statsministerbolig i Inkognitogata bak Slottet er en del av regjeringens representasjonsanlegg som er ombygd for i alt 303 millioner kroner. Bare interiøret i boligdelen koster 8,5 millioner.

  Dette gjør meg kvalm....303 millioner kunne blitt brukt til sykehus, barnehager & utdanning...ikke til luksus til de som driver landet...blir kvalm...

  SvarSlett
 2. Stolen jeg har postet bilde av er fra IKEA og er neppe særlig dyr. Det blir litt lettvint å sette dette opp mot sykehus og barnehager. Vi er ikke fattige i dette landet. Vi burde ha råd til både en anstendig bolig for statsministeren (som kanskje kunne vise fram noe norsk design heller enn IKEA...) OG - sykehus og barnehager til de som trenger det.

  SvarSlett
 3. Den ble ombygd for i alt 303 millioner, da kan du vel tenke deg hva totalsummen er. Tipper rundt 500 millioner.

  Syntes det er helt feil bruk av skattepenger, når politikerne vegrer seg for å bruke penger på utbedringer her i Norge.

  Men når det kommer til å tildele seg og sine penger & oppnevne nye budsjetter, så skjer dette over natten.

  Dette blir bare feil når alle blir bedt om å tenke moderasjon i Norge, og så bruker man så mye penger på et sted.

  Regjeringskvartalet pusses opp i disse dager, og de er allerede langt over 1 milliard kroner.Det ble brukt over 500 millioner på en etasje.

  Hvis du mener dette et forsvarlig bruk av alles skattepenger, som skal skape et bedre samfunn for alle i Norge, så tror jeg vi to er på to vidt forskjellige planeter.

  Samtidig så er det snakk om at det ikke er nok pensjonspenger framover til alle skal pensjonere seg. Vi har definitivt ikke de skarpeste knivene i skoffen på stortinget, spesielt innen økonomi & styring av velferds samfunnet i Norge.

  Bare ta Aker-salget saken. Inkompetanse er det eneste ordet.

  SvarSlett

Denne bloggen er flyttet til hildegoghagen.wordpress.com - og stengt for kommentarer. Alle innlegg kan finnes igjen der.

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.