02 november 2008

Konsertsko


konsertsko


Her har jeg aldeles usjenert hermet etter Glamourbibliotekaren
(som forøvrig har en nydelig post i dag også) - for dette synes jeg var en glitrende ide.
Rikltignok er jeg åpenbart mindre glamorøs og ikke så flink til å ta bilder (rappa bakgrunnen også jeg, når jeg først var i gang). Det er en stripe lav novembersol her som jeg setter stor pris på, men som ikke gjør seg så godt på bildet.
Men skoene - de er et av de beste kjøp jeg har gjort noen gang.
De er riktignok ikke lenger nye, og jeg har blogga om dem før, men uten bilde. Disse kjøpte jeg i en butikk med prøvekolleksjoner (alle sko i str 37 eller 37,5) på Strøget i København, og det var jo åpenbart at dette var mine sko.
Jeg leter alltid etter komfortable, men likevel pene svarte sko - av samme grunner som den glamorøse bibliotekar, og dessuten fordi korsangere må stå rett opp og ned i timevis - og da kommer det ikke på tale med vonde sko.
Hælen er en søt liten snellehæl (som vel var mer i motebildet da jeg kjøpte dem enn nå...), de har gummisåle (så jeg ikke tryner på vei opp eller ned fra korpodiet..) med ROSEMØNSTER! :D - og en brodert rose på vristen.
Min far på 78 syns det var noen ordentlige kjerringsko, men det bryr jeg meg ikke om. Hva vet vel han om hva som er glamorøst =))

7 kommentarer:

 1. Fine sko og fint bilde:-) Lykke til med konserten!

  SvarSlett
 2. Det er vel ikke tilfeldigvis camper-sko dette? Myk gummiaktig såle? fantastisk passform?

  Heia gode sko i allefall! og lykke til med konsert :)

  SvarSlett
 3. Sko er viktig, og når en finner en favoritt bare MÅ en ha dem. Det var nok dine sko som ventet på deg. Jeg har også absolutte favoritter som jeg travgår i. Ulempen med det er at de så fort slites ut, og så må jeg jakte på nye favoritter igjen. Men det er jo kjekt da. Mine favoritter er nok dessverre lite glamorøse. Men gode, det er de!

  SvarSlett
 4. Det er ikke Camper, de heter Think - de skal visstnok være økologiske og det som verre er.
  Nå er jeg sårbeint, til tross for gode sko - det er lenge å stå...

  SvarSlett
 5. Økologiske sko?

  Hvor skal dette ende....

  SvarSlett
 6. hehe, -det lurer jeg også på :-D

  SvarSlett
 7. Think har hjemmeside - bare sjekk. Der hevder de at de garver læret etter økologiske prinsipper. Det er sikkert veldig bra, for det er visstnok noe som forurenser en del ellers ;-)

  SvarSlett

Denne bloggen er flyttet til hildegoghagen.wordpress.com - og stengt for kommentarer. Alle innlegg kan finnes igjen der.

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.