13 januar 2009

Første late feriedag

Så var vi her da...
Flyturen var lang og kjedelig som forventet, men gikk stort sett greit. Beinplassen var helt ok. Servicen ikke på høyde med Thai - men også helt grei. FLyturen var i det hele tatt mye bedre enn turen til Mexico for noen år siden, hvor flyet var en grusom sardinboks, maten vond og vinen helt udrikkelig. Thomas Cook tok seg (rikelig) betalt for alt man skulle drikke - selv vann. Det synes jeg er en uskikk, folk bør ikke bli inntørket på fly, så et visst minimum bør være inkludert i billetten. Men ellers var det nå greit.
Så tre filmer og ble stiv og støl..
Vel framme var det en kjapp tur i buss på ca 20 minutter til hotellet. Hotellet hadde til og med sendt ut en representant som sjekket oss inn på vei til hotellet, så da vi kom fram, måtte vi bare peke ut bagasjen, få en rosa drink og tusle rett til hotellrommet. I teorien i alle fall.
Dessverre var det en dust som stakk av med kofferten til Ingvild (han hadde maken selv..., han ble vel ikke så henrykt om han åpnet den og fant den full av bikinier og kjoler...) Så det ble en del kommers før fyren kom tuslende tilbake med den, og forsøkte å sette den ubemerket fra seg i en mørk krok. Men vi så ham, vi =))
Hotellet ligner VELDIG på det vi var på i Mexico for noen år siden, både i konstruksjon og konsept, til og med i fargen. Men vi led jo ingen nød der.
I dag har vi lata oss. Vært på stranda, ligget ved bassenget, lest og spilt GENI. (Jeg tapte).
Skal forsøke å få lagt inn noen bilder etterhvert, men internett-tilgangen her er dyr og dårlig (en av de svært få tingene det er grunn til å klage på), så det er ikke sikkert det blir før vi kommer hjem.
Vi har planer om å melde oss på 3-4 utflukter i løpet av oppholdet, ellers er det den totale avslapning som gjelder.
Maten er god, masse å velge i, betjeningen blid og effektiv. Området er vakkert - det vokser orkideer i trærne, påfugler tusler rundt, og i den ene dammen er det flamingoer, skilpadder i en annen.
På stranda blåste det en del, så man kan nok bli lurt til å tro at man ikke blir solbrent. Best å passe seg.
Det er et kjempeanlegg, virker ikke på noen måte overfylt her. Heller ikke så mange skandinaver at det er plagsomt, kanskje 30 stk - selv om noen av dem riktignok er høylytte trøndere =))
Atmosfæren er i det hele tatt fredelig.
Håper dere har det kaldt og fint der hjemme =))

9 kommentarer:

 1. Trøndere er allrighte dyr. Hilsen en reservetrønder. Har ennå ikke skjønnt hvilket land du er i, men det høres deilig ut med varme og ferie nå for oss dom flyr fra det ene til det andre uten å være i lufta. Kos deg!

  SvarSlett
 2. Det høres deilig ut. Kos deg!

  SvarSlett
 3. Dette hørtes da aledeles motbydelig ut, du har min dypeste sympati:-))

  SvarSlett
 4. Høylytte trøndere ? Er det mulig ? ;)
  Kos deg !

  SvarSlett
 5. Misunner deg varmen og latskapen, men sånne lange flyturer kan du ha for meg, takk!! :-D. Kos dere videre.

  SvarSlett
 6. Stakkars Hilde! Ville dyr i alle vannpytter og ville trøndere på stranda. Her er det kaldt og nydelig *knegg*
  Kos dere!

  SvarSlett
 7. Dette var ikke bra.
  Dette er virkelig ikke bra.
  Også trøndere, da.
  Hadde det bare vært bergensere. ;)

  SvarSlett

Denne bloggen er flyttet til hildegoghagen.wordpress.com - og stengt for kommentarer. Alle innlegg kan finnes igjen der.

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.