03 september 2008

liten hageøkt

Kjenner meg igjen i Christines nedgrodde betraktning. Det er rimelig nedgrodd her også. Men i dag er det så noenlunde vær, så jeg jobber med saken. Skulle slått graset, men det er litt for vått til det. Har lukt masse digre ugras i stedet. Det er det sannelig nok av.
Og plantet Ulla Silkens med skjellsand, furunåler og konduite og suffisanse som min mor pleide å si. Hva hun nå måtte mene med det. Men det høres jo veldig fint ut, så jeg skjønte jo at det var noe man måtte gjøre seg ekstra flid med, hehe...
Plantet noen ørsmå liljespirer også, og helleborus Blue Lady. Den fikk stå i samme bedet som Ulla, jeg er ikke helt sikker på om helleborus liker skjellsand? Får nå håpe den greier seg, jeg har helleboruser både her og der rundt huset, og det ser ut som de liker seg de fleste plasser.
En ny Louise Odier som jeg har plantet i tillegg til de gamle, har fått to blomster.
Malvern Hills har blitt over meteren lang allerede, og blomstrer som bare det :-)
Der må det opp en rosebue til neste år om ikke før. Det er kanskje bare lurt å la de lange greinene ligge på bakken i vinter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Denne bloggen er flyttet til hildegoghagen.wordpress.com - og stengt for kommentarer. Alle innlegg kan finnes igjen der.

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.