04 september 2008

Dagens rose


dagens rose


er Brother Cadfael - som jeg faktisk hadde glemt at jeg allerede hadde. Plantet tidlig i vår, blomstrer nå for første gang. Hadde en lekker knupp i dag. Så nå har jeg to. Det gjør jo absolutt ingen ting, så lekker som denne er.
Rosehagen er ellers et trist syn om dagen. Det er en del svartflekk, har vært for sløv med Oase-sprøytingen i sommer. Det har jo regnet hver gang jeg skulle ut og sprøyte!
Lyspunktene er Leonardo da Vinci - hagens desidert iherdigste blomstrer. Robusta er også flott nå, og Frühlingsduft har noe høstblomstring. JP Connell hadde et flott knippe med knupper - alle har råtnet :-(
Det samme gjelder en del stilkroseknupper.
Nå bestiller jeg en lang, mild og nydelig høst uten for mye regn. Jeg vil ha flere roser!

6 kommentarer:

 1. Signerer på ønsket ditt om en lang, "tørr" høst, slik at rosene kan nytes en stund til. :)

  SvarSlett
 2. Hei hei.. der var din blogg også ja!

  SvarSlett
 3. Den bør jeg også skaffe meg, har tenkt på det, men aldri fått summet meg til å gjøre noe med det...

  SvarSlett
 4. Rss er den funksjonen som forteller abonnentene dine at du har oppdatert dagboka. Nå funker det - så nefertitis dagbok ligger på lista.

  SvarSlett
 5. Ellers kunne jeg tenkt meg en lang og tørr høst også her. Det er enormt med blomstrende roser nå, men de blir fort ødelagt når det fosser ned slik det gjør nå... :(

  SvarSlett

Denne bloggen er flyttet til hildegoghagen.wordpress.com - og stengt for kommentarer. Alle innlegg kan finnes igjen der.

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.