09 januar 2009

Det er ikke brann...


- verken i drivhuset eller hos naboen

Det bare ser sånn ut. Selv om bildet faktisk ikke er så intenst i fargene som virkeligheten var her i ettermiddag.

I dag har jeg stressa rundt og ordna masse småtterier av den typen som bare MÅ ordnes før man drar sin kos.
Nå er det reisefeber som gjelder. Har begynt å pakke. Fikk gavekort på bokhandelen i julegave, og det har jeg brukt til kortstokk, yatzy og reiseutgave av scrabble og geni. Noe skal man da gjøre på en 11 timers flytur...
Ellers syr jeg Mei Tai til Anna. Fikk strengt forbud mot å gjøre det av Eirin, men det er ikke noen annen måte å få den til i tide på.
Vil hun ikke ha den, kan hun kjøpe seg en annen selv :D

10 kommentarer:

 1. Jeg er så utrolig glad i lys og skyer. Noen ganger varer der bare et par minutter før det "fader" ut. Men som charlotte sa hva er Mei Tai?

  SvarSlett
 2. Klikk på lenken til høyre om hvordan den knyttes, så ser du bedre hva den er til.

  SvarSlett
 3. hæ? har jeg forbudt deg det? det hørtes jo veldig rart ut?! hehe.. jeg kan ikke skjønne hvorfor jeg skulle gjøre det, blir glad for det jeg :)

  SvarSlett
 4. De er så innmari fine; kun BabyBjørn bæresele da mine var små :( Det har nesten var slik at jeg har irritert meg over dette siden de kom hit til landet at jeg ikke skulle ha flere barn å bære..*he-he*
  Heldige er de barna som blir bært. Mine var kun på ryggen. Det ser så godt ut; ligge tett, tett inntil mammas/pappas hjerte og være helt trygg.

  God tur!

  SvarSlett
 5. Ga meg da jeg knakk nåla på symaskina i går og begyntte å bannne&sverte. Sånt er sikkert ikke bra for en sak som skal brukes til en liten, uskyldig stakkar. Får gyve løs på ny frisk i dag, og blir den fin, skal jeg blogge bilde av den. Kanskje til og med med Anna oppi?;)

  SvarSlett
 6. Eirin: Så bra da - men du sa virkelig det, i følge din søster Ingvild som formidlet ønske om Mei Tai i barselgave.
  Solfrid: Bare vent, du får barnebarn før du får sukk for deg. (Eller har du forresten ikke det allerede?) Du får sikkert lov å bære dem litt. Og da kan du jo bare levere dem tilbake hvis de bæljer eller gjør på seg :D

  SvarSlett
 7. For et praktfullt bilde! Hvordan får du til å legge inn en link i kommentarfeltet?

  SvarSlett
 8. Ellea: HTML-koding. Jeg får ikke til å forklare det, for hvis jeg ødelegger koden sånn at den ikke skal virke, men vises som kode- så nekter kommentarfeltet å vise det. Det finnes mange gode forklaringer på dette på nett, og det er lett.

  SvarSlett

Denne bloggen er flyttet til hildegoghagen.wordpress.com - og stengt for kommentarer. Alle innlegg kan finnes igjen der.

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.