08 januar 2009

Reiselektyre

Har vært på shopping i dag. Hovedsaklig ballantrekk til fjortisen, men på bokhandelen var det salg på engelske paperbacks til 49 kr. Jeg kjøpte "Angels" av Miriam Keyes - lett strandlesning. "A woman in Berlin" - anonym dagbokskriver våren og sommeren 1945. Antagelig alt annet enn lett strandlesning. "Special Topics in Calamity Physics" av Marisha Pessl. Ser den har fått gode kritikker og tittelen var jo original... hehe.
I tillegg fikk jeg "A Thousand Splendid Suns" i julegave, og dessuten Sigrun Slapgaards Sigrid Undset-biografi. "Makten" av Bomann-Larsen blir også med.

Det får kanskje holde?
Nå gjelder det bare at jeg rekker alt jeg må få gjort før jeg skal dra...

4 kommentarer:

 1. Jeg likte veldig godt boka til Pessl! Kjøpte den pga tittelens appell. Lettlest og litt snål. Utmerket strandlektyre.Undsetboka og Bomann Larsen er også flotte bøker, kanskje ikke så "strandete" men kanskje på senga? ;-)
  God tur, heldige du.

  SvarSlett
 2. "Special Topics in Calamity Physics" har jeg også lest på norsk. Likte den veldig godt jeg.

  Tenker du har reisefeber nå:-)

  SvarSlett
 3. Er nok ikke fritt for litt reisefeber. Greit med litt lesestoff på 11 timers flytur også, selv om de har mange bra filmer og jeg tenker å prøve å sove litt.
  Men først skal jeg inn og hilse på barnebarnet!

  SvarSlett
 4. En kvinne i Berlin har jeg lest (på norsk) og den er gripende, brutal, skremmende og svært, svært leseverdig. Den er svært enkelt skrevet, men innholdet er langt tyngre å fordøye.

  SvarSlett

Denne bloggen er flyttet til hildegoghagen.wordpress.com - og stengt for kommentarer. Alle innlegg kan finnes igjen der.

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.